Cijelog prosinca otvorene su telefonske linije za donacije Zakladi Ana Rukavina. Koncert Želim život održat će se i ove godine, no na Novoj TV i njezinim platformama.

Galerija Petar Grašo, Nives Celzijus, Indira Levak i Severina Kojić Maja Šuput Maja Šuput +7 Maja Šuput

Ovogodišnji koncert Želim život održat će se u subotu, 19. prosinca uz najljepše izvedbe zvijezda hrvatske estrade Severine i Petra Graše. Severina i Grašo, ali i Indira, Maja i naše glumačke zvijezde poslali su poruku povodom koncerta i humanitarne akcije.

Vezani članci Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 3 Lijepu Miju Kovačić nije lako zasjeniti u svečanoj haljini s pomalo zanimljivim prorezima! Severina Što je to Seve poručila svojim modnim odabirima? Dva upečatljiva izdanja i puno znakovitih detalja!

"Mislim da će ovo biti sjajna noć i mislim da će ovo biti noć koju čekamo svake godine", poručila je Severina

"Nadam se da će ipak okolnosti biti takve da ipak možemo slobodniji biti", poručio je Petar Grašo.

Koncert će biti emitiran na Novoj TV, na portalu Dnevnik.hr i Facebook stranici Dnevnik.hr. 

Građani svoj doprinos mogu dati već danas pozivom na humanitarni broj 060 9000 koji je omogućio Hrvatski telekom. Cijena poziva iznosi 5.00 kuna (plus PDV), a pozivi su mogući tijekom cijelog prosinca.

Mnogi su uz Zakladu i Novu TV godinama, a bit će i u subotu uz male ekrane. "Pozivam vas da i ove godine proslavimo život i da podržimo rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000", poručila je Nives Celzijus. "Dragi moji vrijeme je darivanja, a ima li većeg poklona nego dar za životom. Zato vas pozivam da i ove godine budete s nama", izjavila je Maja Šuput.

"Da i ove godine budete ljudi najvećeg srca, da pokažemo da zajedno možemo slaviti život i da zajedno možemo sve", kazala je Nina Badrić. "Trenutno je vrijeme darivanja,  a najveći poklon je naravno šansa za život", napomenula je Marina Orsag. "Budimo tu jedni za druge onda kada je to najpotrebnije", poručio je Marko Braić

"Da pokažemo da imamo veliko srce, zato dragi moji, proslavimo život i proslavimo rad Zaklade Ana Rukavina", izjavila je Indira

"Napravite dobro", "Nazovite 060 9000", poručili su Ankica Dobrić i Draško Zidar. Koncert počinje u subotu u 20:15. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju