Teška prometna nesreća na autocesti A3 kod Nove Gradiške!

Galerija


Na južnom kolničkom traku nedaleko od Brodskog Stupnika, na autocesti A3, vozač tegljača turskih registarskih oznaka izgubio je nadzor nad vozilom, probio zaštitnu ogradu i prešao na suprotni sjeverni trak, te se prevrnuo na bok.

Vezani članci Smrskani auto Komad betona odlomio se sa zgrade i smrskao mu auto, dobro da je barem vlasnik uspio pobjeći Nesreća na A3 Policija objavila fotografije i detalje teške nesreće na autocesti A3: Poginuo državljanin Srbije, vozaču kaznena prijava

Kamion je vozio iz Zagreba u smjeru Slavonskog Broda, a dio robe koju je prevozio ispao je iz prikolice i rasuo se po cesti.

"Kamion je samo odjedanput počeo ići lijevo, desno. Bilo je strašno", ispričala je svjedokinja nesreće za 24 sata.

"Da onaj auto koji je bio prvi nije usporio, kamion bi ga pogodio. Ne znam kako bi itko to preživio. Vozili smo se iz Osijeka za Zagreb. Čini se da je kamionu eksplodirala guma. Svi smo izašli van i počeli trčati prema kamionu. Vikali smo da netko zove Hitnu.

Došli smo do prevrnutog kamiona, ograda je bila zabijena u vjetrobransko staklo. Odjedanput se staklo zatreslo. Vozač je udarao nogama u šajbu da bi mogao izaći van", kazala je.

Svjedoci nesreće pomogli su mu da ustane i odveli ga na travu da se sjedne jer je bio dezorijentiran i u šoku.