Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća kod Slavonskog Broda

Objavljeni detalji sudara na A3: Kamionu u vožnji pukla guma, prešao na suprotnu stranu i udario u auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu poslijepodne došlo je do prometne nesreće kod Slavonskog Broda u kojoj su dvije osobe teže ozlijeđene. Policija je objavila više detalja sudara kamiona i automobila na A3.

U subotu oko 17:15, na sjevernoj kolničkoj traci autoceste A3, kod Zadubravlja nedaleko Slavonskog Broda, dogodila se prometna nesreća u kojoj su teško ozlijeđene dvije osobe. Očevidom je utvrđeno da je 27-godišnji vozač kamiona srpskih registracijskih oznaka, državljanin Srbije, vozio južnom kolničkom trakom autoceste A3.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća na Viru Quadom sletio s litice i pao u more, ima teške ozljede Policija, ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u rano jutro: Sletio automobilom s ceste i poginuo

Kamion se kretao od zapada u smjeru istoka, a u suprotnoj kolničkoj traci u susret mu je dolazio osobni automobil hrvatskih registracijskih oznaka. Njime je upravljao 53-godišnji hrvatski državljanin. Uz vozača, u automobilu je bila 30-godišnja suvozačica.

U jednom trenutku je za vrijeme vožnje došlo do pucanja prednje gume na kamionu, zanošenja vozila, udara i probijanja zaštitne ograde, prelaska kamiona na sjevernu kolničku traku, udara u osobni automobil, a potom i udara u zaštitnu ogradu sa sjeverne strane autoceste A3.

U prometnoj nesreći su 53-godišnji vozač osobnog automobila i 30-godišnja suvozačica teško ozlijeđeni te su prevezeni u Opću bolnicu Dr. Josip Benčević na ukazivanje liječnike pomoći gdje su i zadržani da daljnjem liječenju.

"U vremenskom razdoblju od 17:15 do 18:50 sati na dionici od 229. do 242. kilometra autoceste A3, na sjevernoj kolničkoj traci, promet je bio zatvoren za sva vozila", priopćeno je iz PU brodsko-posavske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene