Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u Trnovcu

Autom se zabio u kuću u kojoj su spavali mama i dijete (3): "Centimetri su nas dijelili od smrti..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Trnovac pored Požege mladić se u noći na petak automobilom zaletio u zid obiteljske kuće u kojoj su u tom trenu spavale majka i dijete.

"Još uvijek ne mogu doći k sebi. Centimetri su nas dijelili od sigurne smrti, a da muž nije radio noćnu smjenu, ubio bi ga u snu", u šoku je za portal pozega.eu ispričala žena u čiju se kuću u Trnovcu pored Požege noćas zabio automobil. 

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Ona i njen trogodišnje dijete spavali su u svom domu, kad se mladić iz pravca sela Draga zaletio svojom Ford Focusom u Trnovac. Kako piše pozega.eu, prvo se zabio u parkirani Mercedes, nastavio se okretati, rušiti stabla, a zatim se zaustavio u zidu obiteljske kuće. 

"Probio je zid uletio u sobu u kojoj su spavale majka i dijete od tri godine. To je strašno. Ne znamo kako žena nije umrla od šoka", čude se mještani Trnovca.

Mladića su iz auta izvlačili vatrogasci, no prošao je samo s lakšim ozljedama. 

"Muškarac (20) noćas oko 0:55 prešao je na lijevu stranu kolnika, udario u prednji dio parkiranog automobila, zanio se i udario u betonski stup, u dva stabla, okrenuo se i potom udario u prozor obitesljke kuće", rekli su u PU požeško-slavonskoj.

Izmjerili su mu 1,67 promila alkohola u krvi. Protiv njega će podnijeti prekršajni nalog. 
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene