Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog škakljive fotografije

'Gola sutkinja' Vrhovnog suda BiH dobila otkaz!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sutkinja Vrhovnog suda BiH, koja je bez odjeće danima plesala, vježbala i čitala novine u Palači pravde ispred prozora, bit će privremeno udaljena s posla.

Dnevni Avaz je 17. svibnja objavio fotografije sutkinje sklone ovoj vrsti egzibicionizma, a Ured disciplinskog tužitelja Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH odmah je započela istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog skandaloznog slučaja.

Pročitajte i ovo Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku" Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica...

U Uredu su potvrdili da je odmah podnesen zahtjev za privremenim udaljenjem sutkinje s posla, a očekuje se da Prvostupanjska disciplinska komisija donese konačnu odluku o ovom zahtjevu, javlja Blic.

>> Sarajevo: Gola sutkinja ranojutarnjim vježbama zabavljala susjede

'Trajanje privremenog udaljenja je u ovom trenutku neizvjesno, ali će se za to vrijeme utvrditi činjenice važne za eventualno vođenje disciplinskog postupka. Identitet sutkinje se ne može otkriti s obzirom na to da disciplinski postupak nije još pokrenut. Za očekivati je da će svaki eventualni daljnji postupak biti zatvoren za javnost, s obzirom na specifičnost situacije', rekli su su u Uredu disciplinskog tužitelja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene