Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na mjestu poginula

Županja: Policija istražuje identitet žene koja je poginula u naletu auta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ženu je sinoć naletio Passat kojim je upravljao 43-godišnjak s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Policija još istražuje identitet ženske osobe na koju je sinoć iza 19 sati na državnoj cesti D-55 kod raskrižja cesta za Županju i Bošnjake, naletio Passat kojim je upravljao 43-godišnjak s područja Vukovarsko-srijemske županije. Žena je na mjestu preminula.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Mrtvozornik je na mjestu događaja potvrdio smrt ženske osobe, dok je državni odvjetnik obavio očevid. Vozač je podvrgnut alkotestiranju, kojim nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, dok je mrtvo tijelo nepoznate ženske osobe prevezeno na Odjel patologije Opće županijske bolnice u Vukovaru, gdje će se obaviti obdukcija.

Županja: U prometnoj nesreći poginula jedna osoba

Nakon dobivenih rezultata obdukcije i dovršenog istraživanja znat ćemo točne uzroke i okolnosti koje su dovele do događaja, o čemu ćemo izvijestiti javnost, navodi se u priopćenju PU vukovarsko-srijemske. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene