Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomogli joj putnici i vozač

Žena u tramvaju ulovila lopova koji joj je na ulici ukrao ogrlicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrabra Kata G. (54) uhvatila je lopova V. P. (35) koji joj je u petak oko 14 sati na Trnju u Aveniji Marina Držića strgnuo zlatnu ogrlicu s vrata.

Kata G. vozila se tog dana u osmici prema Mostu mladosti tj. Novom Zagrebu. Došla je do Folnegovićevog naselja i tamo izašla iz tramvaja. Kada je krenula prema pothodniku na ulici joj je s leđa prišao V. P. te joj istrgnuo zlatnu ogrlicu s vrata. Nakon toga lopov je u bijegu otrčao prema tramvaju koji je bio zaustavljen na tramvajskoj postaji i ušao u sedmicu, misleći da će se spasiti bijegom u smjeru Dubrave.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velik misterij Priča koja ledi krv u žilama: U podrumu pronašli kostur tinejdžerke zamotan u tepih, 20 godina kasnije otkriveni strašni detalji Ilustracija Prijeti mu zatvor Duško krao po trgovini, zbrajao cijene, pazio da ne prijeđe 1000 kuna, ali ga zeznula jedna stvar

No, Kata G. je potrčala za njime i sustigla ga. Dok je lopov bio u tramvaju, uspjela je signalizirati vozaču da stane i zamoliti ga za pomoć. Vozač ZET-a je na brzinu shvatio situaciju pa je zatvorio sva vrata u tramvaju i pozvao policiju, a ostali građani koji su se tamo zatekli lopova su zadržali do dolaska policije.

V. P. policiji je poznat od prije, teretilo ga se za imovinske krađe i računalne prijevare, a u svom je dosjeu skupio preko 100 kaznenih prijava. Priveden na kriminalističko istraživanje, a Kati G. vraćena je njena zlatna ogrlica. (Agencija VLM)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene