Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREMINULA NA MJESTU

Kamionom pregazio ženu na rivi na Hvaru: Policija traži očevice da otkrije kako je došlo do nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći kod trajektne luke u Starom Gradu na Hvaru u utorak ujutro poginula je pješakinja koju je udario teretni kamion, doznaje se u splitskoj policiji.

Nesreća se dogodila jutros u 9:40 u neposrednoj blizini trajektne luke u Starom Gradu. Vozač teretnog vozila oborio je pješakinju, a ona je od zadobivenih ozljeda umrla na mjestu prometne nesreće.

Obaviješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Splitu te slijedi obavljanje očevida i utvrđivanje okolnosti nesreće, kazali su u policiji.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o ženi srednjih godina koju je kamion usmrtio vožnjom unatrag na šetnici, u blizini koje se obavljaju radovi. Na teren stižu i sudski vještaci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "dijete, tebi ću reći..." EKSKLUZIVNO Ćiro Blažević otkrio što stoji iza priče da se cijepio u Srbiji: "Kunem se mrtvom majkom Katom da ti ne lažem"

Pročitajte i ovo Plenković u Kokorićima Premijer kritizirao najave Plenković: "Ne znam kako Istra misli otvoriti terase kafića", Kozlevac: "Pa mi možemo tražiti..."

Policija moli očevice nesreće da se jave osobno u Policijsku postaju ili na telefonski broj 021 504 210, 021 741 033 ili 192.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene