Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OZLIJEĐENA ŽENA

Umalo tragedija: Otočanka brala masline, upucao je lovac?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je brala masline na Braču, 61-godišnjajkinja je čula pucanj, a zatim osjetila bol u nozi. Policijska istraga odgovorit će radi li se o ozljedi iz lovačke puške.

61-godišnja žena u nedjelju poslijepodne lakše je ozlijeđena u masliniku u Selcima na otoku Braču, objavila je u ponedjeljak splitska policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pucao 70-godišnjak Nesreća na kolinju u Velikoj Gorici: Metak pogodio 18-godišnjaka, teško je ozlijeđen

Prema dostupnim informacijama, ona je u nedjelju oko 15:30, dok je brala masline u Selcima, čula pucanj, najvjerojatnije iz lovačkog oružja, da bi ubrzo osjetila bol u nozi.

Pročitajte i ovo Zagrebačka policija o prosvjedima Napadnuti novinari Zagrebačka policija o jučerašnjim prosvjedima: "Tražimo organizatora. Kršile su se odredbe tri zakona"

"Pružena joj je liječnička pomoć i utvrđena lakša tjelesna ozljeda. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje", priopćeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Nakon završetka istrage bit će poznato radi li se o zalutalom hicu iz lovačke puške.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene