Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužena za ubojstvo

Pomislila da je oteta pa upucala vozača Ubera u glavu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Žena iz Kentuckyja koja je upucala vozača Ubera u El Pasu u Teksasu vjerujući da je oteta, optužena je za ubojstvo nakon što je vozač preminuo od zadobivenih ozljeda.

Phoebe Copas (48) bila je 16. lipnja u Uberu koji je vozio 52-godišnji Daniel Piedra Garcia na putu za El Paso u saveznoj državi Texas. U jednom trenutku je primjetila tablu za meksički grad Juarez te, tvrdila je u iskazu, pomislila da je u tijeku njena otmica, odnosno da je vozač vodi u Meksiko protiv njene volje. Copas je tijekom istrage tvrdila da se tada uspaničila, izvadila pištolj iz torbice i upucala vozača u glavu.  

Policija nije utvrdila da je Piedra oteo Copas niti da je skrenuo s rute.

Copas je navodno slikla Piedru nakon pucnjave i poslala poruku njezinom dečku, kojemu je bila u posjetu za vrijeme pucnjave, prenosi Fox News.

Pročitajte i ovo Povlačenje Wagnera nakon pokušaja marša na Moskvu Kaos u Rusiji Jesu li zbog ovog vagnerovci odustali od puča samo nekoliko sati od ulaska u Moskvu? Objavljene najnovije procjene o broju pobunjenih plaćenika

Piedra je nekoliko dana proveo u okružnoj bolnici gdje su ga aparati održavali na životu, ali obitelj je pristala isključiti ih nakon što su im liječnici potvrdili da se neće oporaviti. Nakon toga je Copas optužena za ubojstvo, a jamčevina je određena na 1,5 milijuna dolara.

U izjavi za El Paso Times, Piedrina nećakinja, Didi Lopez, opisala je svog ujaka kao vrijednog i zaista duhovitog čovjeka. "Nikad nije bio loše raspoložen. On je uvijek bio taj koji bi, ako bi te vidio neraspoloženog, prišao i pokušao te oraspoložiti", rekla je Lopez za El Paso Times. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene