Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I za to krali struju

Biznis u Zaprešiću: Muž (63) i žena (60) u kući složili laboratorij za uzgoj marihuane!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kući muškarca (63) i žene (60) je 1005 stabljika indijske konoplje visine od 5 do 135 cm, 765 grama marihuane, šest medicinskih šprica sa ukupno 27,5 ml ulja hašiša i vaga za precizno mjerenje težine.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvoje osumnjičenika starih 63, donosno 60 godina zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, izvijestila je PU zagrebačka.

Dvojac je uhićen zbog sumnje da se bavi uzgojem i preprodajom marihuane. U njihovoj kući na zaprešičkom području pronađen je laboratorij za uzgoj marihuane opremljen sustavom za osvjetljavanje, ventilaciju i filtriranje zraka te navodnjavanje, kao i 1005 stabljika indijske konoplje visine od 5 do 135 cm, 765 grama marihuane, šest medicinskih šprica sa ukupno 27,5 ml ulja hašiša i vaga za precizno mjerenje težine, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

Ulje konoplje u borbi protiv bolesti: 'Prvih 10 dana to je stravičan šok, ali...'

Dvojac je, kako je utvrđeno krim istraživanjem, početkom 2014. opremio pronađeni laboratorij za uzgoj marihuane u kojem je uzgajao indijsku konoplju radi dobivanja marihuane i hašišovog ulja koje je prodavao po cijeni od 600 kuna za 5 ml hašišovog ulja.

Prema procjenama, od zasađenih stabljima indijske konoplje dobilo bi se najmanje 50 kilograma marihuane, koja bi na narko tržištu vrijedila više od milijun kuna.

Policija u lovu na dubrovačke 'dilere'

Osim navedenoga, pretragom je utvrđeno da se uhićeni dvojac ilegalno priključio na izvor električne energije i time oštetio javno poduzeće za veći iznos, a za što će redovnim putem biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

63- godišnjak i 60-godišnjakinja predani su pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene