Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponovno problemi

Zbog deterdženta koji je popila u kafiću ponovno je u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesretna 39-godišnjakinja, kojoj je 19. kolovoza u jednom zagrebačkom konobarica umjesto bočice s mineralnom vodom poslužila bočicu u kojoj je bio deterdžent za strojno pranje posuđa, zbog čega je zadobila teške opekline probavnih organa, ponovno je u bolnici.

Tjedan dana nakon što je puštena na kućnu njegu, stanje joj se ponovno zakompliciralo. 'Ne znamo još o čemu je točno riječ, ali sigurno ima veze s ozljedama koje je zadobila' rekao je za Velernji list njezin suprug. Konobarica, koja je utočila deterdžent u bočicu od mineralne vode pa zatim to smetnula s uma i poslužila gošći, u međuvremenu je dobila otkaz, a policija ju je kazneno prijavila zbog dovođenja života u opasnost iz nehaja.

Pročitajte i ovo Branimir Jukić užas u Kaštel Štafiliću HGSS-ovci održali presicu o stravičnom napadu: "Sad je najbitnije da Kruni bude dobro" Ilustracija Pucnjava u SAD-u Najmanje sedmero djece ozlijeđeno u pucnjavi: "To mora prestati"

>> Zagreb: Umjesto mineralne poslužila joj deterdžent, teške ozljede

'Moja supruga ne može piti ni gutati jer joj je jednjak otečen. Neprestano dobiva infuziju kako ne bi dehidrirala. Inače, liječnici se nisu usudili, kaže suprug, ni prognozirati hoće li i kako će ozljede koje je zadobila zacijeliti i koliko će oporavak trajati, jer im je njezino stanje zapravo nepoznanica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene