Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crno poslijepodne

Jurio automobilom, probio ogradu i sletio u rijeku: Vozač poginuo, druga osoba teško ozlijeđena

Ilustracija
Ilustracija Foto: Marko Prpic/Pixsell
Zbog brzine auto je probio ogradu i sletio u rijeku Maju, vozač je poginuo, a druga je osoba teško ozlijeđena, rezultat je očevida o uzrocima teške prometne nesreće koja se u utorak dogodila u Glini.

Teška prometna nesreća dogodila se oko 16:40 na mostu preko rijeke Maje u Glini kada je 54-godišnji vozač iz Glini po izlasku iz zavoja zbog neprilagođene brzine automobilom sisačke registracije udario u metalnu zaštitnu ogradu mosta koju je probio te sletio u korito rijeke, gdje se automobil prevrnuo na krov.

Vozač je na mjestu nesreće poginuo, a tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu, u kojoj će se obaviti obdukcija, dok je teže ozlijeđenom 65-godišnjem putniku liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prometna nesreća Kod Siska poginuo vozač: Sletio autom s ceste i udario u stablo, nije mu bilo pomoći

Na mjestu nesreće obavljen je očevid, a policija će nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku u vezi s ovom prometnom nesrećom dostaviti izvješće, priopćeno je iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene