U parkiranom automobilu u utorak je u Kninu pronađeno dijete u besvjesnom stanju. Hitne službe odmah su stigle i pokušale spasiti dječaka, no nažalost bezuspješno. Obdukcija je otkrila koji je točno uzrok djetetove smrti.


U utorak je u Kninu otac ostavio petogodišnjeg dječaka u automobilu. Dijete je u besvjesnom stanju pronađeno oko 15 sati, ali je nažalost preminulo. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 34-godišnjak neodgovornim postupanjem prema svom djetetu grubo zanemario roditeljsku dužnost, što je dovelo do smrti djeteta.

Gori deponij otpada u Malom Lošinju Lokalizran požar na odlagalištu otpada u Malom Lošinju: Nad gradom se nadvio gusti crni dim

Policija alkotestira vozače, arhiva (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Imamo šampiona! Čak 10 puta pokušao puhati alkotest. Bio je toliko pijan da je uređaj kapitulirao

Na Odjelu patologije šibenske bolnice dovršena je obdukcija te je otkriveno da je uzrok smrti dječaka hipertermija ili toplinski udar. U nalazu nije navedeno vrijeme smrti, zna se samo da je dječak ostavljen na zadnjem sjedištu vozila koje je imalo zatamnjena stakla te je, po procjeni, u vozilu bio od 7:50 do 15:15, piše Slobodna Dalmacija.