Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u Istri

Zatukla ga kamenom i javila ocu da je najvjerojatnije ubila muža

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva danas će u istražni centar Županijskog suda u Puli biti sprovedena tridesetdvogodišnja V. G. iz Kaštelira nedaleko Poreča, izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Rogić na današnjoj konferenciji za novinare u Puli.

Nad osumnjičenom koja je jučer oko 12,40 sati ubila svog 45-godišnjeg supruga S. G. i dalje se provodi kriminalistička istraga. Kao motiv ubojstva tijekom iskaza policiji osumnjičena je navela obiteljske probleme i razmirice.

Pročitajte i ovo Ana Dorotić Čaljkušić većina nije ugrožena Puljak ostao bez vijećnice: Dorotić Čaljkušić dala ostavku i istupila iz stranke Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova RH kod Karlovca Ministar Božinović u centru za registraciju migranata: "Naglasak je na hvatanju krijumčara"

>> U istarskom Kašteliru žena ubila muža

'Ubojstvo je izvršeno udarcem tupim predmetom, najvjerojatnije kamenom u glavu', kazala je glasnogovornica Rogić. Po njenim riječima nakon izvršenog ubojstva 32-godišnjakinja je telefonom nazvala oca u Švicarsku kazavši mu kako je 'najvjerojatnije ubila supruga', nakon čega je njezin otac nazvao policiju i prijavio događaj. Odgovarajući na pitanje novinara glasnogovornica istarske policije kazala je kako je 45-godišnji S. G. do sada bio poznat policiji zbog nanošenja teških tjelesnih ozlijeda te uništenju i oštećenju tuđih stvari kao i zbog narušavanja javnog reda i mira. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene