Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkriven kradljivac

Zatekli ga dok je provaljivao u BMW

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan dan nakon što je 'odradio' dvije krađe u središtu Rijeke, 19-godišnji krenuo je u novi pohod u kojem je ovaj put bio i zatečen i potom priveden.

Samo dan nakon dviju krađa u središtu Rijeke, u ugostiteljskom objektu u ulici Šime Ljubića iz kojega je ukrao manji novčani iznos i krađe skutera iz Jedrarske ulice, policija je otkrila tko je kradljivac i 19-godišnjeg Riječanina prijavila Državnom odvjetništvu redovnim putem. No, mladića to nije opametilo.

Pročitajte i ovo Ana Knežević Što se dogodilo? Boja u spreju i čudne poruke otkrivaju detalje nestanka Ane Knežević, ali ključno pitanje ostaje neodgovoreno: "Možeš li mi ovo prevesti?" Ilustracija Pobjegao je Četvorica napala muškarca u Dubravi: Opljačkali ga, tukli, pucali na njega i ukrali mu BMW

Noćas iza 3 sata krenuo je u novi pohod, i to ponovno u Ljubićevu ulicu, ali nije imao sreće jer je zamijećen. Građani su dojavili policiji kako netko provaljuje u BMW njemačkih oznaka, inače vlasništvo Riječanina, a kad je policija stigla vidjeli su da je kradljivac isti 19-godišnjak kojeg su dan ranije prijavili Državnom odvjetništvu. Kod njega je pronađen i alat kojim se koristio za provalu. I za ovu krađu slijedi mu kaznena prijava. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene