Obavijesti Video Pretražite Navigacija
završio u bolnici

Zaštitari pretukli maloljetnika, ima potres mozga i rane po glavi, jedan od njih policiji predao nevjerojatan arsenal oružja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom i 32-godišnjakom. Osumnjičeni su za nanošenje teške tjelesne ozljede maloljetniku. Jedan od njih i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Zaštitar (34) u nedjelju 5. siječnja, u 2:25, iz noćnog kluba u Kninu zbog remećenja javnog reda i mira izbacio je maloljetnika koji je razbio čašu. 

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Dvojica sačekala muškaraca ispred stana i pretukla ga užas u Velikoj Gorici Sačekali ga ispred stana i brutalno pretukli: Udarali ga nogama i šakama, lupali pištoljem

Zabranio mu je da se vrati u klub, zbog čega su se posvađali, a na kraju i potukli. U sukob se uključio i i drugi zaštitar (32). 

Zaštitari su maloljetnika teško ozlijedili. Zbog svega je zadržan na liječenju u kninskoj bolnici. Kako nam je javila njegova sestra, mladić (16) ima potres mozga, rane po glavi, slomljen nos, rasječeno oko i uho.

"Doktori se boje i unutarnjih krvarenja, zbog čega još uvijek boravi u kninskoj bolnici", rekla nam je mladićeva sestra i dodala da su neredi česti u tom kafiću.

Policija je privela zaštitare, a jedan je usput prijavio oružje koje je posjedovao. 

"Prilikom ovog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 34-godišnjak policijskim službenicima dragovoljno je predao dva raketna bacača, jednu automatsku pušku i više komada pištoljskog i puščanog streljiva i pribora za čišćenje oružja, što je sve neovlašteno posjedovao u vremenu od 10. prosinca do dana predaje u podstanarskom stanu u Kninu", rekli su u PU šibensko-kninskoj.

Zaštitari su, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene