Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zapljenjeno 4 kg marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija u dvjema akcijama pojačane kontrole zlouporabe opojnih droga zaplijenila je ukupno četiri kilograma i 186 grama marihuane.

Zbog zlouporabe opojne droge podignuta je kaznena prijava protiv 25-godišnjeg muškarca s područja Splita, koji je u automobilu prevozio 3,95 kilograma marihuane i 24-godišnjeg muškarca iz Boraje koji je u svojoj kući skrivao 236 grama marihuane.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren" Zapljena droge - 3 Nanjušio ih Policija sa službenim psom pretražila sumnjivi kamion na odmorištu: Pogledajte što su pronašli

"Policija je 3. studenoga u noćnim satima na području Boraje na državnoj cesti D 58 zaustavila vozilo u kojemu su pronađena četiri paketa s marihuanom, ukupne težine od gotovo četiri kilograma, a automobilom je upravljao 25-godišnjak s područja Splita", rekao je na konferenciji načelnik Ureda načelnika PU Ivica Kostanić.

U vozilu, u kojem je prevožena droga, bio je i 27-godišnji muškarac, također s područja Splita, a kriminalističkom je obradom utvrđeno da nije znao za drogu namijenjenu šibenskom ilegalnom tržištu, dodao je Kostanić.

U drugoj policijskoj akciji, istoga dana, 236 grama marihuane
pronađeno je u obiteljskoj kući u Boraji, koju koristi 24-godišnji muškarac.

Ukupna vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom je tržištu oko 84.000 kuna, naglasio je načelnik Odjela kriminalističke policije Zdravko Sedlar.

PU šibensko-kninska u devet mjeseci 2006. godine zabilježila je ukupno 257 kaznenih djela zlouporabe droge, što je, u odnosu na isto razdoblje 2005. godine, povećanje od 13 posto. Prije zadnje policijske akcije na području Šibensko-kninske županije u devet mjeseci ove godine zaplijenjeno je 441,5 grama marihuane.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene