Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri velike pošiljke

Zaplijenjeno 78,969 kilograma skunka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U povodu tri veće zapljene marihuane, u dubrovačko-neretvanskoj Policijskoj upravi održana je konferencija za novinare.

Uz voditelja Odsjeka za drogu dubrovačko-neretvanske Policijske uprave Hrvoja Neusidla na konferenciji je sudjelovao i predstojnik Carinske ispostave Karasovića Miho Arbulić.

Kako je istaknuto, policija je od 25. do 31. srpnja na međunarodnim cestovnim graničnim prijelazima Karasovićima i Kleku zaplijenila tri velike pošiljske genetski modificirane marihuane, tzv. "skunk", ukupne težine 78,969 kilograma.

Osobe uhićene zbog posjedovanje marihuane su strani državljani, i to Rumunjske, Albanije, BiH i Slovenije.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

Droga vrijedna 1.185.000 kuna

Voditelj Odsjeka za droge Hrvoje Neusidl istaknuo je kako je riječ o drogi vrijednoj 1.185.000 kuna ili četiri milijuna ako se proda na ulici, a na zapadnoeuropskom tržištu vrijednost bi joj bila dvostruko veća, to jest osam milijuna kuna.

Na konferenciji za novinare istaknute su i dvije velike zapljene na graničnome prijelazu Karasovićima, gdje je u veljači ove godine zaplijenjeno 25 kilograma droge, i u travnju 105,75 kilograma, što je ujedno najveća količina zaplijenjene marihuane u posljednjih nekoliko godina. (Hina)

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene