Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija u suradnji s carinom

Zaplijenjena dva kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brodsko-posavska policija u suradnji s carinom zaplijenila je proteklog vikenda na graničnome prijelazu u Slavonskome Brodu gotovo dva i pol kilograma marihuane, rečeno je na konferenciji za novinare u brodsko-posavskoj Policijskoj upravi u Slavonskome Brodu.

Droga je otkrivena pri redovitome nadzoru državne granice u osobnom automobilu bosanskohercegovačkih oznaka kojim je upravljala 41-godišnja državljanka BiH.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

Osim nje, uhićen je i 18-godišnji državljanin BiH koji je granicu prelazio pješice. Kriminalističkim obradom je utvrđeno da su drogu nabavili u susjednoj BiH kako bi je prokrijumčarili i preprodali na području Republike Hrvatske. Procjenjuje se da je vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom tržištu oko 100.000 kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene