Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zapalio stan jer nije mogao pronaći svoje stvari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svađu s ocem oko nestalih stvari 36-godišnji Zagrepčanin jučer je odlučio okončati. Provalio je vrata i roditeljski dom iz osvete potpalio medicinskim alkoholom, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Ljut na roditelje sin je izbacio odjeću iz njihova ormara, polio je medicinskim alkoholom i potpalio, a požar se uskoro proširio po cijelom stanu u Ulici Matije Divkovića u naselju Susedgrad, navodi policija u službenom izvješću.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Nestala Danka Ilić Neizreciva tuga FOTO Dankini roditelji u Boru zapalili svijeću: Otac u suzama poljubio pa ostavio plišanog bijelog medvjedića

Neslužbeno se doznaje da je svađa u obitelji izbila dan ranije, kada su roditelji uređivali i bojali stan, a sin nije mogao pronaći neke svoje stvari koje su mu navodno sklonili. 

Uznemireni otac nakon svađe je promijenio bravu na ulaznim vratima i sa suprugom otišao na vikend u Zagorje. 

Sin je u međuvremenu odlučio kako će im se osvetili, provalio u stan i izazvao požar.

No, tijekom požara i sam je lakše ozlijeđen, pa je zbog oguljotina na podlakticama i površinske ozljeda tjemena zbrinut u Klinici za traumatologiju, kažu u policiji.

Dodaju da još nije procijenjeno koliku je materijalna štetu
roditeljima nanio sin koji će se na sudu morati suočiti s optužbama za 'dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom'.

Za to kazneno djelo zakon predviđa od šest mjeseci do pet
godina zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene