Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Splitu

Kad se čula eksplozija počeo je ''pravi stampedo'', jer su stranci mislili da se radi o terorizmu: Vikali su ''Guns, guns''

Eksplozija u Splitu (Foto: Bruno Horović)
Eksplozija u Splitu (Foto: Bruno Horović) Bruno Horovi?
Aktualno Galerija Gori ugostiteljski objekt u Splitu (Foto: Dnevnik.hr) Gori ugostiteljski objekt u Splitu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Zapalio se ugostiteljski objekt (Foto: Dnevnik.hr) Zapalio se ugostiteljski objekt (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Zapalio se ugostiteljski objekt (Foto: Dnevnik.hr) Zapalio se ugostiteljski objekt (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Buknuo požar u jednom splitskom ugostiteljskom objektu (Foto: Dnevnik.hr) Buknuo požar u jednom splitskom ugostiteljskom objektu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +8 Buknuo požar u jednom splitskom ugostiteljskom objektu (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/13 >>
U jednom splitskom restoranu buknuo je požar. Prema posljednjim informacijama, nema ozlijeđenih. Žurne službe dojavu o požaru dobile su u 21:10.

U petak navečer zapalio se restoran na Narodnom trgu na splitskoj Pjaci. Neslužbeno doznajemo da je eksplodirala plinska boca, policija je ispraznila sve ugostiteljske objekte. Vatrogasci su požar gasili i sanirali do kasno u noć.

Pročitajte i ovo Opasno zgarište - 2 Opasnost za zdravlje Pobuna zbog zgarišta: ''Nitko nije došao niti je koga briga'' Ilustracija Dvije ozlijeđene osobe Nakon ponoći izbio požar: Vatrogasci iz kuhinje izvlačili muškarca u invalidskim kolicima

Nakon što je buknuo požar zavladala je panika budući da se na tom mjestu nalazi šest restorana i kafića koji su dupkom puni budući da je Split u srcu sezone.

Jedan nam je konobar ispričao da je u trenutku kada se dogodila eksplozija zavladao pravi stampedo jer su stranci pomislili da se radi o nekom terorističkom napadu. Vikali su ''Guns, guns'' (oružje, oružje). Neki su i plakali koliko ih je to uzrujalo.

Požar je brzo lokaliziran i nije se proširio na druge objekte.

Očevici govore da su vidjeli uplakane radnike restorana u kojima je gorio požar, kako sjede na ulici, a turiste kako sa zanimanjem promatraju i fotografiraju.

Policija je lokaciju u plamenu ogradila vrpcom i zabranila pristup, što zbog opasnosti, što zbog toga da se vatrogascima omogući da nesmetano rade svoj posao. Na terenu su tri vatrogasna vozila.

Dok je gorio požar, u 21:40, na raskrižju ulice Zbora narodne garde i Poljičke ceste u Splitu dogodio se sudar vatrogasnog i kombi vozila. Tri su osobe ozlijeđene. Neslužbeno doznajemo da nisu životno ugroženi. Promet tim dijelom Splita obavlja se otežano.

Policija provodi očevid radi utvrđivanja uzroka prometne nesreće te traže očevice kako bi razjasnili okolnosti u kojima se sudar dogodio.

Aktualno Drži li se itko zlatnih pravila ponašanja? Svega nekoliko metara od mjesta stradavanja mlade Austrijanke u Malinskoj pojedinci i dalje divljaju Darko Glažar iz Lučke kapetanije Rijeka (Foto: Dnevnik.hr) Darko Glažar iz Lučke kapetanije Rijeka (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Morska patrola (Foto: Dnevnik.hr) Morska patrola (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Damir Barnas, Načelnik pomorske i aeorodromske policije Rijeka (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Drži li se itko zlatnih pravila ponašanja? Svega nekoliko metara od mjesta stradavanja mlade Austrijanke u Malinskoj pojedinci i dalje divljaju 1/3 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene