Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite im

Prepoznajete li muškarca s fotografija? Zagrebačka policija traži ga zbog prevare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kolovozu prošle godine u zagrebačkoj Draškovićevoj ulici nepoznati muškarac prevario je starijeg muškarca. S tim u vezi, zagrebačka policija traži muškarca s fotografija.

Zagrebačka policija traži muškarca s fotografija, povezuju ga s kaznenim djelom prevare.

Naime, 2. kolovoza prošle godine oko 18.30 u Zagrebu u Draškovićevoj ulici nepoznati je počinitelj prevario starijeg muškarca. "Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu", priopćeno je iz PU zagrebačke.

Muškarac kojega traže je star oko 55-60 godina, visine oko 180 cm, jače tjelesne građe, sijede kose, a tada je nosio dioptrijske naočale i bio odjeven u plave traperice, kariranu košulju kratkih rukava i crne cipele.

Policija moli građane da, ako imaju korisne informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste V. policijsku postaju Zagreb na broj 01/4570-120 ili njima najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mali podsjetnik Moguće su i kazne: MUP je poslao važnu obavijest za sve vozače, ali i bicikliste

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna uhićen napadač Izboden na smrt: Policija se oglasila o krvavom napadu na tržnici u Vrapču

Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i na e-mail v.pp.zagreb@mup.hr. Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene