Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobar ulov policije

U Zagrebu "pao" 21-godišnjak s amfetaminima, kod dvojca u Splitu našli čak pet vrsta droga

Splitska policija zaplijenila je razne droge (Foto: PU splitsko-dalmatinska)
Splitska policija zaplijenila je razne droge (Foto: PU splitsko-dalmatinska) PU splitsko-dalmatinska
Aktualno Galerija Policija je pronašla amfetamine, marihuanu i punilo (Foto: PUZ) - 5 Policija je pronašla amfetamine, marihuanu i punilo (Foto: PUZ) - 5 Foto: PUZ Policija je pronašla amfetamine, marihuanu i punilo (Foto: PUZ) - 4 Policija je pronašla amfetamine, marihuanu i punilo (Foto: PUZ) - 4 Foto: PUZ Policija je pronašla amfetamine, marihuanu i punilo (Foto: PUZ) - 3 Policija je pronašla amfetamine, marihuanu i punilo (Foto: PUZ) - 3 Foto: PUZ Policija je pronašla amfetamine, marihuanu i punilo (Foto: PUZ) - 2 Policija je pronašla amfetamine, marihuanu i punilo (Foto: PUZ) - 2 Foto: PUZ +1 Policija je pronašla amfetamine, marihuanu i punilo (Foto: PUZ) - 1 Galerija 1/6 >>
Temeljem naloga suca istrage pretražen je i stan kojim se koristio te je pored navedene droge pronađeno još 8,7 grama amfetamina pakiranog u pet vrećica, 275,3 grama marihuane u staklenci i jedna vrećica sa 106,0 grama punila za povećanje mase.

Policijski službenici PU zagrebačke u subotu 5. siječnja dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom kod kojeg su pronašli 1.693,7 grama amfetamina, 275,3 grama marihuane i 106,0 grama punila.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu

Naime, u petak su prilikom kontrole vozila u Novom Zagrebu zaustavili osobni automobil u kojemu je na mjestu suvozača zatečen 21-godišnji hrvatski državljanin koji je policijskim službenicima predao crni ruksak u kojem je pronađeno ukupno 1685 grama amfetamina pakiranog u dva paketa. Odmah je uhićen.

Temeljem naloga suca istrage pretražen je i stan kojim se koristio te je pored navedene droge pronađeno još 8,7 grama amfetamina pakiranog u pet vrećica, 275,3 grama marihuane u staklenci i jedna vrećica sa 106,0 grama punila za povećanje mase.

Utvrđeno je da je 21-godišnjak nabavljao veće količine amfetamina koji je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu u kojem stanuje te ga potom dalje prodavao konzumentima na području Zagreba.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv osumnjičenog je Općinskom državnom odvjetniku u Novom Zagrebu podnesena kaznena prijava zbog osnove sumnje da je počinio kazneno djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama", te je u zakonskom roku priveden pritvorskom nadzorniku.

U Splitu i Kaštelima zaplijenili više vrsta droga

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske proveli su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana, 32-godišnjakinjom i 28-godišnjakom.

Temeljem naloga nadležnog suda u petak 4. siječnja pretražili su dva stana koje navedeni koriste na kaštelanskom i splitskom području. Tom prilikom su pronađene i oduzete 24 PVC vrećice s ukupno 5711 tableta droge ecstasy, 498 grama heroina, jedna PVC vreća sa 126 grama droge MDMA, dvije PVC vrećice s ukupno 699 grama marihuane i jedna PVC vrećica s 8 grama kokain.

Protiv osumnjičenih je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava te su u subotu predani policijskom pritvorskom nadzorniku

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene