Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zagreb: U podrumima i stanovima skrivao oružje za cijelu satniju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 56-godišnjaka u čijim su podrumima i stanovima na vjema adresama u Zagrebu pronađene 54 puške, 27 pištolja, ručna bomba, veća količina streljiva te razni strojevi i alati kojima je izrađivao, prepravljao i popravljao oružje.

Policija nije objavila gdje je pronašla pravi arsenal oružja koji je gotovo dostatan da se opremi jedna vojnička satnija. Nije otkriven ni identitet osumnjičenika, ni podrijetlo oružja, a ne zna se ni je li riječ samo o ljubitelju i kolekcionaru oružja ili je 56-godišnjak oružje ilegalno prodavao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist" Tomislav Rosandić, suvlasnik zgrade Smještaj za strane radnike? Službe na terenu, stanari zgrade u centru Zagreba nestpljivi: "Želimo što prije saznati o čemu se radi"

Policija je samo izvijestila da je osumnjičenik sproveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda zbog nedopuštena držanja oružja i eksplozivnih tvari.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene