Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija priopćila je da su mu pretragom kuće našli 98 stabljika marihuane, 105 grama kokaina te manju količinu marihuane, a vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na oko 100.000 kuna.


Muškarac (50) kazneno je prijavljen zbog zloporabe droga, a policija je pretragom njegove kuće našla pravi laboratorij za uzgoj marihuane. Zagrebačka policija priopćila je da su mu pretragom kuće našli 98 stabljika marihuane, 105 grama kokaina te manju količinu marihuane, a vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na oko 100.000 kuna.

Policija zaplijenila više od TONU marihuane

Vezani članci Droga zaplijenjena u luci Ploče Policija objavila snimku akcije u Pločama: Među voćem našli 575 kilograma kokaina, bio je namijenjen stranom tržištu Na Trgu bana Jelačića na čovjeka pao dio konstrukcije sa zgrade Na Trgu bana Jelačića na čovjeka pao dio konstrukcije sa zgrade, teško je ozlijeđen: "Samo je ležao i mislila sam da je gotov. To je bio grozomoran zvuk željeza"

Pretragom je nađena i digitalna vaga s tragovima droge te 120 grama smjese za miješanje kokaina, kako bi se povećala kokainska masa, što upućuje da se 50-godišnjak vjerojatno bavio dobro uhodanim narko biznisom. On je priveden prvo pritvorskom nadzorniku, a nakon toga najvjerojatnije mu slijedi privođenje sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook