Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija izvijestila

U Zagrebu silovane dvije djevojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačkoj policiji prijavljena su dva slučaja silovanja.

Policija je zaprimila prijave silovanja nad 26-godišnjakinjom koju je silovao dvije godine stariji muškarac, te nad 15-godišnjakinjom koju je silovao 22-godišnjak, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim D.T., jer se osnovano sumnja da je 11. ožujka, između 23,30 sati i ponoći, djevojku s kojom se zna od prije, uporabom tjelesne snage, prisilio na spolni odnos. Ona je nakon toga pobjegla i prijavila događaj policiji. Osumnjičeni je policiji već poznat po nekoliko kaznenih djela vezanih uz drogu i tjelesne ozljede.

Drugi slučaj silovanja vezan je uz bosanskohercegovačke državljane romske pripadnosti. Kriminalističko istraživanje je provedeno nad 22-godišnjakom zbog silovanja i prijetnje 15-godišnjakinji, te zbog prijetne njezinoj 39-godišnjoj majci i 17-godišnjem bratu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene