Ilustracija (Foto: Pixsell, Marko Lukunić)
Ilustracija (Foto: Pixsell, Marko Lukunić) Foto: Pixsell, Marko Lukuni?

U nedjelju su u Zagrebu počinjene tri drske krađe, a pokradeni su taksisti, javlja zagrebačka policija.


Prvi taksist pokraden je u nedjelju oko 19:05 u Novom Zagrebu u Ulici Božidara Magovca. Nepoznati počinitelj počinio je drsku krađu nad 47-godišnjim vozačem i ukrao mu nekoliko stotina kuna.

Vezani članci Zabava, ilustracija Stotinjak mladih slavilo izbornu pobjedu na makarskom području: Vikali su i omalovažavali policajce Novac, ilustracija Prevarili osiguravajuća društva za nekoliko stotina tisuća kuna: Ugovarali police putnih osiguranja pa dostavljali lažne račune da im vrate novac

Isto se dogodilo sat vremena kasnije, oko 20:15, u Novom Zagrebu u Ulici Sv. Mateja. Nepoznati počinitelj počinio je drsku krađu nad 61-godišnjim vozačem i ukrao nekoliko stotina kuna.

Treća drska krađa dogodila se u nedjelju oko 20:40 na Trnju u Ulici Prisavlje. Meta je ponovno bio taksi. Nepoznati je počinitelj od 35-godišnje vozačice ukrao nekoliko stotina kuna.

Oko 21 sat u Ulici Lavoslava Ružičke zagrebačka policija zatekla je pet osoba koje se dovode vezu s te tri drske krađe. Privedeni su na kriminalističko istraživanje.

Neslužbeno se doznaje da se radi o vozačima Ubera te da su kod sva tri slučaja drske krađe počinitelji naručili vožnju, a potom bi istrgnuli novac iz ruku vozača.