Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedeno pet osoba

Naručili taksi pa istrgnuli novac iz ruku vozača: U Zagrebu opljačkana trojica taksista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju su u Zagrebu počinjene tri drske krađe, a pokradeni su taksisti, javlja zagrebačka policija.

Prvi taksist pokraden je u nedjelju oko 19:05 u Novom Zagrebu u Ulici Božidara Magovca. Nepoznati počinitelj počinio je drsku krađu nad 47-godišnjim vozačem i ukrao mu nekoliko stotina kuna.

Pročitajte i ovo Taksi Paprena cijena "Za 9 kilometara naplatio mi je čak 105 eura": Pogledajte nevjerojatno objašnjenje taksista Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak

Isto se dogodilo sat vremena kasnije, oko 20:15, u Novom Zagrebu u Ulici Sv. Mateja. Nepoznati počinitelj počinio je drsku krađu nad 61-godišnjim vozačem i ukrao nekoliko stotina kuna.

Treća drska krađa dogodila se u nedjelju oko 20:40 na Trnju u Ulici Prisavlje. Meta je ponovno bio taksi. Nepoznati je počinitelj od 35-godišnje vozačice ukrao nekoliko stotina kuna.

Oko 21 sat u Ulici Lavoslava Ružičke zagrebačka policija zatekla je pet osoba koje se dovode vezu s te tri drske krađe. Privedeni su na kriminalističko istraživanje.

Neslužbeno se doznaje da se radi o vozačima Ubera te da su kod sva tri slučaja drske krađe počinitelji naručili vožnju, a potom bi istrgnuli novac iz ruku vozača.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene