Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova pucnjava

Zagreb: Muškarac propucan kroz nogu iz vatrenog oružja

Rapska ulica (Foto: Google)
Rapska ulica (Foto: Google) Foto: Google
U Zagrebu je tijekom ranih poslijepodnevnih sati muška osoba propucana kroz nogu.

U subotu u 13:10 sati u zagrebačkoj Rapskoj ulici muška osoba (45) je propucana kroz nogu iz vatrenog oružja. Ozljeđeni muškarac odveden je u KBC Sestre milosrdnice, kažu u policiji.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

Iz PU zagrebačke nisu nam mogli reći je li se muškarac sam propucao ili je za tu nesreću kriva neka druga osoba. Rekli su nam samo kako je očevid u tijeku i da će se uskoro znati više informacija.

Ovo je već drugo propucavanje u Zagrebu u nekoliko dana. U Maksimirskoj 107 u četvrtak navečer propucan je 47-godišnji muškarac iz vatrenog oružja. Svjedoci su ispričali kako su čuli pucnjeve i vidjeli dvojicu maskiranih kako se trčeći udaljavaju od ozlijeđenog muškarca.

Pred zgradom u kojoj se u četvrtak dogodila pucnjava, sredinom devedesetih dogodio se pokušaj druge likvidacije “kralja poker-aparata” Vjeke Sliška, koji je na kućnom broju 109 imao sjedište svoje tvrtke Bonaparte. Sliško je tada preživio pokušaj ubojstva, a na njegov automobil bio je ispucan cijeli spremnik iz strojnice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene