Pucnjava u Zagrebu (Foto: Marko Prpic/PIXSELL)
Pucnjava u Zagrebu (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U Zagrebu je tijekom ranih poslijepodnevnih sati muška osoba propucana kroz nogu.


U subotu u 13:10 sati u zagrebačkoj Rapskoj ulici muška osoba (45) je propucana kroz nogu iz vatrenog oružja. Ozljeđeni muškarac odveden je u KBC Sestre milosrdnice, kažu u policiji.

Vezani članci Gužva u Zagrebu Vozače u Zagrebu ovih dana očekuju gužve i zastoji, u ovim dijelovima bit će najgore Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić otkrila detalje svog ljubavnog statusa te napokon progovorila o onom pravom

Iz PU zagrebačke nisu nam mogli reći je li se muškarac sam propucao ili je za tu nesreću kriva neka druga osoba. Rekli su nam samo kako je očevid u tijeku i da će se uskoro znati više informacija.

Ovo je već drugo propucavanje u Zagrebu u nekoliko dana. U Maksimirskoj 107 u četvrtak navečer propucan je 47-godišnji muškarac iz vatrenog oružja. Svjedoci su ispričali kako su čuli pucnjeve i vidjeli dvojicu maskiranih kako se trčeći udaljavaju od ozlijeđenog muškarca.

Pred zgradom u kojoj se u četvrtak dogodila pucnjava, sredinom devedesetih dogodio se pokušaj druge likvidacije “kralja poker-aparata” Vjeke Sliška, koji je na kućnom broju 109 imao sjedište svoje tvrtke Bonaparte. Sliško je tada preživio pokušaj ubojstva, a na njegov automobil bio je ispucan cijeli spremnik iz strojnice.