Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Zadavio suprugu pred maloljetnom pastorkom, a nad njom bludničio tijekom boravka na Jadranu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Okrivljenika (31) tereti se da je 22. ožujka u obiteljskoj kući u Zaprešiću rukama uhvatio suprugu za vrat i snažno stiskao sve dok nije izgubila svijest. Njezina kći je pozvala policiju, a žena je umrla u bolnici.

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici podiglo je u četvrtak optužnicu protiv 31-godišnjaka kojeg tereti za ubojstvo supruge i bludne radnje na štetu svoje maloljetne pastorke.

Pročitajte i ovo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag Jovenel Moise i Martine Moise naređeno njihovo uhićenje Šokantan rezultat istrage o ubojstvu zadnjeg predsjednika: Udovica se urotila s bivšim premijerom, otkriven i motiv

Tužiteljstvo je priopćilo kako okrivljenika tereti da je 22. ožujka oko 2 sata u obiteljskoj kući u Zaprešiću rukama uhvatio suprugu za vrat i snažno stiskao sve dok nije izgubila svijest.

Iako je njezina maloljetna kćer pozvala policiju te je oštećenica prevezena u bolnicu, ona je zbog zadobivenih ozljeda preminula 29. ožujka, dodalo je tužiteljstvo.

Okrivljenika terete i da je u svibnju te kolovozu prošle godine i 21. ožujka ove godine u Zaprešiću i na jednom srednjedalmatinskom otoku bludničio nad svojom maloljetnom pastorkom.

Odlukom Vijeća velikogoričkog Županijskog suda produljen mu je istražni zatvor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene