Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u zadru

Priveli nasilnike koji su cipelarili muškarca (41), on htio na WC u klubu, oni ga bacili na pod, slomili mu nos i ruku

Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Aktualno Galerija Ilustracija: AFP Ilustracija: AFP +0 Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL) Galerija 1/2 >>
Zadrani u dobi od 24 do 31 godine prošle subote oko 4 sata premlatili su muškarca (41). Sukobili su se oko ulaska u WC u klubu.

Šest mladića nasilno su muškarca izvukla iz kluba.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Prvo mu je prišao 30-godišnjak te ga snažnim udarcima nogama i rukama udarao po glavi. Zatim mu je 27-godišnjak prišao s leđa i šakama ga počeo mlatiti po glavi. Muškarac tad pada na pod. Prilazi mu treći mladić i mlati ga nogama. 

"Napadu se tada priključuju i druga dvojica, 24-godišnjaka, koji ga nastavljaju udarati nogama po tijelu, a isto tako i 26-godišnjak koji mu prilazi i zadaje veći broj udaraca nogama", rekli su u policiji.

Policija je privela pet napadača, dok za šestim još tragaju. Kažu kako nitko nije prijavio napad, pa čak ni sam premlaćeni muškarac. Liječnicima u bolnici nije rekao od čega su mu ozljede.

"Nije prijavio policiji iz straha, a nije prijavila ni bolnica. Mi smo posredno saznali, uzeli i video snimku i uhitili njih pet dok je šesti u bijegu. Naša akcija je dokaz odlučnom "Ne" premlaćivanju Zadrana", rekao je šef krim policuje u Zadru Bore Mršić, piše Večernji list.

Potvrdio je da pet od šest osumnjičenih za premlaćivanje rade po zadarskim diskotekama kao redari. Nasilnici su otprije su poznati policiji po nizu kaznenih djela, a 26-godišnjak je nedavno nepravomoćno osuđen na 16 mjeseci zbog napada i paljenja automobila bugarskim navijačima prije nekoliko godina. Kod njega su pronađeni i automatska puška, teleskopska palica i maleni mobitel kakvi se inače krijumčare u zatvore.

"Sinoć su sva petorica uhićenih privedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske zbog kaznenog djela sudjelovanje u tučnjavi, a 26-godišnjak i zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari", rekli su u policiji.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene