Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Klizna metalna vrata teška pola tone pala su na 70-godišnjaka u Zadru u ul. Uvala Bregdetija oko 6 sati.


70-godišnjak iz Gračaca radio je u skladištu za otkup papira tvrtke Unia papir d.d kada su ga poklopila metalna vrata visoka četiri, a dugačka tri metra. Vrata su mu slomila ključnu kost i dva rebra, a napukla mu je i lubanja. Prevezen je u Opću bolnicu Zadar gdje čeka operaciju. Muškarac je sa 33-godišnjim sinom došao iskrcati stari papir i karton iz obiteljske trgovine u Gračacu radi sortiranja otpada. U Zadar su došli i po robu za vlastitu trgovinu i frižider, nakon čega su se planirali vratiti u Gračac.

Vezani članci Auto na plaži Kad Slavonac dođe na more: Prizor iz Zadra nasmijao ljude na plaži, izgleda da se previše približio moru Vatrogasci, ilustracija Tragedija pokraj Zadra: Vatrogasci ugasili požar na kući, pa unutra našli tijelo

Dok je sin parkirao kombi otac je pomagao radnicima otvoriti vrata koja su ga poklopila. Kad su maknuli teška vrata našli su ga bez svijesti u lokvi krvi. Na mjesto događaja su izišli policijski službenici i inspektor zaštite na radu, a izvršenim očevidom je utvrđeno da su vrata pala zbog neispravnosti. Navodno su i prije ovog događaja mnogo puta pala, a iz Unija papira to negiraju te dodaju da vrata nisu nikad nikoga ozlijedila.