Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi kaznena prijava

Zadar: U premetačini stanova napadača na policajce pronađena droga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nastavku kriminalističkog istraživanja jučerašnjega verbalnog i fizičkog napada skupine muškaraca na dvojicu zadarskih policajaca, koji su lakše ozlijeđeni, obavljena je premetačina stanova napadača, a u jednom od njih otkrivena je droga.

Kako je priopćila zadarska Policijska uprava, na temelju naloga istražnoga suca Županijskoga suda u Zadru, obavljena je premetačina stanova kojima se koriste napadači i u jednom od njih pronađeno je pet vrećica s oko 59 grama marihuane, oko 17 grama speeda i 9,5 grama hašiša te dvije precizne vage.

Pročitajte i ovo Snimka potjere za napadačem u Londonu Ubio 13-godišnjeg dječaka VIDEO Objavljena snimka potjere za napadačem u Londonu: "Ulazi ljudima u vrtove! Zaključajte vrata!" Ilustracija hutisti ne posustaju Militanti pogodili dva broda i dva američka razarača!

Osnovano se sumnja da su dvojica Zadrana (27 i 18 godina) počinila kazneno djelo nasilničkog ponašanja, 33-godišnjak kazneno djelo prijetnje, a 18-godišnjak, kod kojega je pronađena droga, i kazneno djelo zloporabe droga. Nakon kriminalističkog istraživanja svi će osumnjičenici biti kazneno prijavljeni i sprovedeni istražnome sucu Županijskoga suda u Zadru.

>> Među napadačima na policajce i Luka Kalmeta

Zadarska policija izvijestila je jutros da je uhitila šestoricu muškaraca zbog napada na dvojicu policajaca koji su bili izvan službe i biciklima se vozili prema plaži.

Mediji navode da se izgred zbio na poznatom zadarskom šetalištu kad su policajci, vozeći se biciklima prema plaži, navodno osjetili miris marihuane kod skupine muškaraca koji su sjedili ispred napuštena kafića. Pošto su, pokušavajući ih legitimirati, kazali da su policajci, muškarci su ih počeli vrijeđati, a potom su ih i fizički napali. Nakon toga su pobjegli, a u hvatanju su policajcima pomogli i pripadnici interventne policije s četiri vozila, koji su ih pronašli i uhitili. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene