Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fizički i verbalni napad

Među napadačima na policajce i Luka Kalmeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija uhitila je šestoricu muškaraca i nad njima provodi kriminalističko istraživanje zbog napada na dvojicu policajaca jučer u 17,15 sati u Karmi, ulici u Zadru.

Kako je jutros izvijestila zadarska Policijska uprava, nekoliko je muškaraca zbog zasad neutvrđenog razloga verbalno i fizički napalo dvojicu zadarskih policajaca koji su se, dok su bili izvan službe, vozili biciklima prema plaži. Neslužbeno doznajemo da je jedan od napadača Luka Kalmeta, sin pjevača Vilija Kalmete, bivši europski prvak u full contactu i član splitskog boksačkog kluba. Ubrzo nakon toga u prostorije policije doveden je 27-godišnjak, a zatim još pet osoba u dobi od 18 do 27 godina, svi iz Zadra. Svi su uhićeni te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija niz napada Užas na moru, kitovi ubojice potopili jedrilicu: Prvo su se zabijali u trup i kormilo, a onda je počela prodirati voda Ilustracija Kaznena prijava Posvađali se u prometu, sljedeći dan nazvao ga na posao i pretukao: Muškarac zadobio teške ozljede

Napad se dogodio nakon što su se policajci zaustavili kraj šestorke jer su osjetili miris miris marihuane. Nakon što ih je policija pokušala legitimirati, šestorka je krenula s uvredama, a nedugo nakon i fizičkim napadom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene