Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DVOJICA MLADIĆA

Podignuta optužnica za zločin koji je šokirao Hrvatsku: "Prislonio me uz stablo... Bila sam paralizirana"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladići (21 i 22 godine) osumnjičeni su da su krajem srpnja ove godine silovali 22-godišnju Zadranku.

Zbog sumnje da su zajedno silovali 22-godišnju Zadranku, Županijsko državno odvjetništvo u Zadru podignulo je nakon nešto manje od četiri mjeseca istrage optužnicu protiv dvojice Zadrana u dobi od 21 i 22 godine. Mladići su uhićeni 31. srpnja, kada su privedeni sucu istrage, koji im je odredio jednomjesečni zatvor, prenosi Zadarski.hr.

Prema policijskoj kaznenoj prijavi, 21-godišnjak je osumnjičen za dva kaznena djela, spolni snošaj bez pristanka i teško kazneno djelo protiv spolne slobode počinjeno "zajedno s jednim ili više počinitelja, pri čemu je prema istoj osobi izvršeno više spolnih odnošaja ili s njim izjednačenih spolnih radnji". Za to drugo kazneno djelo optužen je i 22-godišnjak. Jedan od osumnjičenih sin je poznatog zadarskog liječnika.

Pročitajte i ovo Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila" Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu

Napadnuta djevojka ispričala je tada što se dogodilo: "Prislonio me uz prvo stablo. Htjela sam se maknuti, no on me opet povukao na stablo. Bila sam izvan sebe. Trajalo je kratko, nisam bila svjesna sebe. Bila sam u šoku, paralizirana. Možda sam trebala vikati, udariti ga, ali nisam imala snage ni za što, a on je to iskoristio..."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene