Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zabok: Skinheadsi pretukli pankere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U parku u središtu Zaboka u tučnjavi dviju skupina maloljetnika lakše je ozlijeđeno dvoje sudionika tučnjave.

Po riječima glasnogovornika zagorsko-krapinske Policijske uprave, Roberta Pavića, tučnjava je izbila u srijedu kasno navečer, a policija ne može potvrditi da su sukobili pripadnici dviju subkulturnih skupina, kako se nagađa, već da je samo jedan maloljetnik prijavio da su njega i njegove prijatelje istukli nepoznati mladići.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teška prometna nesreća Užas na cesti: U naletu automobila na mjestu poginuo biciklist Slika nije dostupna dovršen je očevid Teška nesreća u Zagorju: Automobil sletio s ceste, dvije osobe ozlijeđene

Dvoje pretučenih primljeno je u zabočku bolnicu s lakšim ozljedama, kaže Pavić i dodaje da kriminalistička obradba traje. U policiji su ispitani maloljetnici osumnjičeni za napad, kao i njihovi roditelji, a kad završi obradba, javnost će biti o svemu obaviještena, najavio je.

Neslužbeno se doznaje da je skupina od šest do sedam mladića, t.j. skinheadsa, napala mlade pankere, inače zabočke srednjoškolce, i pretukla ih palicama, pri čemu je 16-godišnjakinji smrskan nos.

Sukob se dogodio blizu zgrade PU-a, koju od parka dijeli samo ograda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene