Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U parku u središtu Zaboka u tučnjavi dviju skupina maloljetnika lakše je ozlijeđeno dvoje sudionika tučnjave.


Po riječima glasnogovornika zagorsko-krapinske Policijske uprave, Roberta Pavića, tučnjava je izbila u srijedu kasno navečer, a policija ne može potvrditi da su sukobili pripadnici dviju subkulturnih skupina, kako se nagađa, već da je samo jedan maloljetnik prijavio da su njega i njegove prijatelje istukli nepoznati mladići.

Vezani članci Opća bolnica Zabok Sumnja na koronavirus u Zaboku: "Pacijent je izoliran i pod nadzorom je liječnika" Policija, ilustracija Nesreća u Bedekovčini: Automobil naletio na biciklista, prevezen je u bolnicu

Dvoje pretučenih primljeno je u zabočku bolnicu s lakšim ozljedama, kaže Pavić i dodaje da kriminalistička obradba traje. U policiji su ispitani maloljetnici osumnjičeni za napad, kao i njihovi roditelji, a kad završi obradba, javnost će biti o svemu obaviještena, najavio je.

Neslužbeno se doznaje da je skupina od šest do sedam mladića, t.j. skinheadsa, napala mlade pankere, inače zabočke srednjoškolce, i pretukla ih palicama, pri čemu je 16-godišnjakinji smrskan nos.

Sukob se dogodio blizu zgrade PU-a, koju od parka dijeli samo ograda.