Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Presuda za ubojstvo sina direktora Petrola

Za otmicu i ubojstvo Jure Bajde po 30 godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za otmicu i smrt Jure Bajde, sina direktora slovenske naftne kompanije Petrol, 31-godišnji Armend Musliu i 34-godišnji Vittorio Vukdenović, dobili su kaznu zatvora u trajanju od 30 godina.

Bajde je otet 18. lipnja 2007. godine, a njegovo mrtvo tijelo policija je nakon nekoliko dana pronašla u vikendici pored Ivanić Grada. 'Dogodio se strašan zločin jer je ubijen mlad čovjek, ali je još veći zločin to što počinitelji nisu ovi ljudi kojima se ovdje sudi', kazao je Musliuov odvjetnik Hrvoje Korša, prozivajući policiju kako je uništila dio dokaza i vrlo loše vodila istragu, prenosi Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Ilustracija na 12 godina zatvora Dvojica osuđena zbog strijeljanja zarobljenih hrvatskih vojnika u Glini Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji

S takvim zaključkom složio se i Vukdedovićev odvjetnik Petar Babić, naglašavajući kako njegov klijent nije počinio kazneno djelo za koje je osuđen na vrlo visoku kaznu zatvora. 'Kada su Pilatu doveli Isusa, on je rekao da na njemu ne vidi nikakve krivnje i tako je ja ne vidim na ovim ljudima', značajno je istaknuo Babić, no sve što s dogodilo na kraju suđenja jest verbalni sukob dvojice optuženika, u kojem je Musliu Vukdenovića nazvao patološkim lašcem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene