Napad na mladiće u Vukovaru
Napad na mladiće u Vukovaru Foto: Screenshot Novosit

Policija je odmah nakon napada na dvojicu mladića započela istraživanje te su obavili razgovore s više osoba, identificirali su vozilo kojim su se koristili napadači i pretražili ga kao i prostorije na jednoj adresi u Vukovaru. Intenzivno tragaju za osobama koje sumnjiče za napad.


Vukovarska policija objavila je detalje napada na dvojicu mladića (24, 29) u centru grada koji se dogodio u četvrtak oko podne. Ističu da su odmah započeli s opsežnim istraživanjem te su ispitali više osoba, oštećenika i osoba za koje pretpostavljaju da bi mogle imati informacije o događaju.

Vezani članci Policija, ilustracija Incident kod Vinkovaca: Policajac i vojnici potukli se u kafiću, otišli prije alkotestiranja Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Prijatelji se boje za život ponovno pretučene glumice koja i dalje ne želi otići od nasilnog partnera

Pregledali su i snimke s nadzornih kamera koje su im otkrile bitne detalje te su identificirali vozilo kojim su se napadači koristili i pretražili ga, a u njemu našli predmete koje povezuju s napadom. Uz to pretražili su i dom te druge prostorije na jednoj adresi u Vukovaru.

Intenzivno tragaju za osobama koje sumnjiče za napad, a kriminalističko istraživanje do sada nije potvrdilo navijačko rivlastvo kao mogući motiv napada.