Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

Vukovar: Srušila dječaka na pješačkom, pobjegla pa se vratila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju oko 11.00 sati u Vukovaru, na raskrižju Ulica bana Josipa Jelačića, Hrvatske nezavisnosti, Našičke ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 11-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede, javila je PU vukovarsko-srijemska.

Prometna nesreća se dogodila tako što se 66-godišnja Vukovarka, upravljajući osobnim automobilom marke 'Ford fiesta' vukovarskih registarskih oznaka, dolaskom do pješačkog prijelaza nije zaustavila osobni automobil kako bi propustila 11-godišnjeg Vukovarca, koji je započeo prelaziti kolnik Ulice bana Josipa Jelačića.

Pročitajte i ovo Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu Slika nije dostupna 18-godišnji vozač usmrtio pješakinju

Tako ga je oborila, nakon čega je nastavila vožnju prema centru Vukovara. Ozlijeđenom 11-godišnjaku konstatirana je teška tjelesna ozljeda, tj. napuknula mu je potkoljenica. Nakon 10-ak minuta počiniteljica se vozilom vratila na mjesto nesreće.

Očevidje obavljen od strane policijskih službenika, nakon kojeg je protiv 66-godišnjakinje vozačice dostavljena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru zbog počinjenih kaznenih djela izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći osobi koja je teško tjelesno ozlijeđena u prometnoj nesreći.

Dječak je iz bolnice pušten na kućno liječenje.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene