Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je danas o lažnoj prijavi krađe osobnog automobila "mercedes" registracijskih oznaka Velike Britanije, a za koji se kriminalističkom istragom uspostavilo da je prevezen u Srbiju i predan nepoznatoj osobi na ime duga.


Policiji je 35-godišnji hrvatski državljanin, sin vlasnika "mercedesa" e klase iz 2003. godine, prijavio da je s parkirališta na vukovarskom Trgu hrvatskih branitelja ukradeno to vozilo. 

Vezani članci Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) - 7 Nesreća u Zagrebu: Automobil se prevrnuo na krov, ozlijeđena jedna osoba Pas (Foto: Screenshot/Facebook) Ostavio psa zaključanog u automobilu pa shvatio zašto je to loša ideja

No, kriminalističkom istragom policija je utvrdila da je očev "mercedes", čija je vrijednost procjenjena na oko 130.000 kuna, sin prevezao u Srbiju i predao ga nepoznatoj osobi na ime duga koji je imao.

Protiv 35-godišnjeg hrvatskog državljanina policija će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.