Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred zgradom Županije u Vinkovcima

Vinkovci: Vrtlarskim škarama pokušao si odrezati prst

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pionir seoskog turizma, Ante Perić iz Ivankova, pokušao si je jutros vrtlarskim škarama u znak prosvjeda pred zgradom županije u Vinkovcima odrezati prst.

Država mu je oduzela zemlju na kojoj je izgradio dio imanja, ogorčen je kaže jer su mu otežavali posljednjih godina gdje god su stigli. Sanirana mu je rana na ruci, a nakon toga je zbrinut na psihijatriji.

Pročitajte i ovo Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca zabio se u kuću FOTO Šokantno svjedočanstvo: "Zatresla se kuća, žena vrišti i plače, pao je krov na dijete" Ilustracija Završena obdukcija Policija otkrila uzrok smrti osobe pronađene u Bosutu

>> Drama u Rijeci: U kući aktivirao bombu i ozlijedio se

'Do čega se me natjerali je*** vam...', povikao je Perić, dok su ga policajci i djelatnici Hitne pomoći otpratili do vozila i prebacili ga u bolnicu.

Ugrožena egzistencija

Ante Perić vodio je seoski turizam dijelom i na državnoj zemlji, koju je općina onda odlučila prodati njegovom susjedu, a Antine staje, kapelicu i park srušiti. 'Imao je dojam da je njegova egzistencija teško teško ugrožena možda je on izgubio osjećaj da uopće ima budućnost, da uopće ima spasa za njegovu obitelj', objasnio je Ljutomir Hotujac, predstojnik psihijatrije KBC-a Zagreb.

Dužan je kaže, poreznoj upravi 100 000 kuna, a prosvjeduje jer mu lokalne vlasti ne omogućavaju da unaprijedi gospodarstvo. Ministarstvo turizma naložilo je županu prošli tjedan da oko Antinog imanja obavezno ukloni ambroziju i stajski gnoj. Ante tvrdi birokracija ga nije vidjela, a politika je gledala da mu oteža.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene