Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka šokirala Hrvatsku

Uhićena dvojica povezana uz brutalno vršnjačko nasilje u Kaštelima: Pretukli mladića s posebnim potrebama zbog novca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica mladića su se fizički iživljavala nad mladićem s posebnim potrebama tražeći od njega novac. Policija javlja da su uhićeni.

Splitska policija uhitila je dvojicu mladića povezanih uz uznemirujuću snimku koja se proširila društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Ilustracija priopćenje policije Dijelila je snimku vršnjačkog zlostavljanja u Splitu, zaradila je kaznenu prijavu, policija poslala upozorenje Ilustracija Rezultati ankete Kako smanjiti vršnjačko nasilje? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

"Vezano uz kriminalističko istraživanje koje se provodi u odnosu na javno objavljenu snimku u prostorije policije dovedene su dvije osobe koje se dovodi u vezu s događajem i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje", priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske.

Uznemirujuća snimka objavljena na društvenim mrežama

Naime, snimka trojice mladića i njihova sukoba proširila se društvenim mrežama u nedjelju. Na snimci se vidi i čuje kako dvojica od trećeg mladića traže da im vrati novac.

On im odgovara da će nabaviti novac, no oni ga udaraju rukama i nogama. Mladić završava na tlu. Moli dvojicu nasilnika da mu daju rok za vraćanje novca i dobiva odgovor da ima dva dana za to.

Iz splitske policije ranije su potvrdili da su u posjedu snimke.

"U posjedu smo snimke, pregledali smo je i intenzivno kriminalističko istraživanje je u tijeku", kazala je za DNEVNIK.hr glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Sanja Nazlić.

Neslužbeno se doznaje kako je jedan napadač kick boksač i upravo on nesretnom mladiću zadaje udarac nogom u glavu, od kojega pada na pod. Mladiću prijete i uvjetuju mu da im treba novac donijeti u roku od dva dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene