Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POTUKLI SE NAVIJAČI?

18-godišnjak noćas teško ozlijeđen u tučnjavi na autocesti kod Vrbovskog

Policija, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr)
Policija, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Kako je javila primorsko-goranska policija, došlo je do narušavanja javnog reda i mira, odnosno tučnjave u kojoj je prema dosadašnjim saznanjima sudjelovalo više osoba.

Noćas, 12. kolovoza oko 1 sat na autocesti na širem području Vrbovskog u tučnjavi je teško ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin koji je završio u riječkoj bolnici.

Pročitajte i ovo Tučnjava u gruzijskom parlamentu Zbog kontroverznog zakona VIDEO Kaos u parlamentu: Zastupnik tijekom govora dobio udarac u glavu, odmah izbila velika tučnjava Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

Kako je javila primorsko-goranska policija, došlo je do narušavanja javnog reda i mira, odnosno tučnjave u kojoj je prema dosadašnjim saznanjima sudjelovalo više osoba.

U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja sudionika toga događaja, kao i svih relevantnih činjenica i okolnosti.

Tijekom tog događaja bilo je otežano odvijanje prometa.

Neslužbeno, iz navijačkih krugova se doznaje da su se sukobili navijači nogometnih klubova Hajduka i Rijeke, koji su bili na prvenstvenim gostovanjima.

Navijači Hajduka su, prema tim informacijama, po povratku iz Koprivnice odlučili kod Vrbovskog presresti navijače Rijeke, koji su se vraćali iz Velike Gorice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene