Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Masovna tučnjava u Dubrovniku

Troje privedenih, dvoje ozlijeđenih: Potukli se sezonci i Dubrovčani, tacnom mu razbio zube i rasjekao čelo?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubrovniku su se sinoć su potukla petorica mladića, potvrdila nam je policija. Dvojica su nakon sukoba zatražila liječničku pomoć te se još čeka kvalifikacija njihovih ozljeda. Tri osobe su privedene.

U Dubrovniku su se sinoć potukla petorica mladića, potvrdila nam je policija. Nakon sukoba na pilama, dvojica su nakon sukoba zatražila liječničku pomoć te se još čeka kvalifikacija njihovih ozljeda.

Pročitajte i ovo Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku Policija, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) POTUKLI SE NAVIJAČI? 18-godišnjak noćas teško ozlijeđen u tučnjavi na autocesti kod Vrbovskog

Istraga je u tijeku i policija obavlja razgovore sa svih pet mladića. Kako doznajemo od policije trojica muškarca su uhićena te je u tijeku kriminalistička obrada zbog napada na dvojicu mladića. Radi se od dvojici 30-godišnjaka i jednom 34-godišnjaku dok su napadnuti 25-godišnjak i 24-godišnjak.

Kako javlja Dubrovački vjesnik, u obračunu su sudjelovala dva sezonska radnika iz Slavonije na jednoj strani te tri Dubrovčana na drugoj strani, prilikom čega su jednoj osobi tacnom slomljeni zubi i rasječeno čelo, a drugoj razrezana ruka do kosti. Gosti restorana, koji su se u tim trenutcima našli na licu mjesta, zgroženi su viđenim, a jedan od nasilnika navodno je od ranije poznat policiji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene