Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz) Foto: Pixsell,Duško Jaramaz

U Dubrovniku su se sinoć su potukla petorica mladića, potvrdila nam je policija. Dvojica su nakon sukoba zatražila liječničku pomoć te se još čeka kvalifikacija njihovih ozljeda. Tri osobe su privedene.


U Dubrovniku su se sinoć potukla petorica mladića, potvrdila nam je policija. Nakon sukoba na pilama, dvojica su nakon sukoba zatražila liječničku pomoć te se još čeka kvalifikacija njihovih ozljeda.

Vezani članci Očevid nakon pucnjave u Dubrovniku - 7 Pucnjava u kući u Dubrovniku: Sin (37) pucao u roditelje i teško ih ozlijedio, majka je životno ugrožena Morella De Las Heras (Foto: Instagram) Nogometaš pretukao djevojku i majku svoje djece iz čistog mira, ona pokazala ozljede

Istraga je u tijeku i policija obavlja razgovore sa svih pet mladića. Kako doznajemo od policije trojica muškarca su uhićena te je u tijeku kriminalistička obrada zbog napada na dvojicu mladića. Radi se od dvojici 30-godišnjaka i jednom 34-godišnjaku dok su napadnuti 25-godišnjak i 24-godišnjak.

Kako javlja Dubrovački vjesnik, u obračunu su sudjelovala dva sezonska radnika iz Slavonije na jednoj strani te tri Dubrovčana na drugoj strani, prilikom čega su jednoj osobi tacnom slomljeni zubi i rasječeno čelo, a drugoj razrezana ruka do kosti. Gosti restorana, koji su se u tim trenutcima našli na licu mjesta, zgroženi su viđenim, a jedan od nasilnika navodno je od ranije poznat policiji.