Obavijesti Video Pretražite Navigacija
očevidi u tijeku

Tragedije kod Koprivnice i Požege: Mlade vozačice sletjele s ceste i na mjestu poginule

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koprivničko-križevačka policija javila je kako je u prometnoj nesreći u subotu oko 15:15 poginula vozačica motora. Nešto kasnije, u slijetanju automobila kod Velike smrtno je stradala mlađa ženska osoba.

Motociklistica je u Sokolovcu, na raskrižju Koprivničke ulice i Kalničkog puta, sletjela s ceste i udarila u stup javne rasvjete te smrtno stradala. Policija je izvijestila da je do nesreće u kojoj je stradala 27-godišnja motociklistica došlo zbog neprilagođene brzine.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Ilustracija Ozlijeđene i četiri osobe Tragedija u Sisku, poginula mlada žena: Automobil izletio s ceste i udario u most

Portal ePodravina javlja da je stradala mlada liječnica, koja je tek nedavno počela stažirati.

Drugih sudionika nesreće nije bilo, u tijeku je očevid, a promet na DC-41 teče normalno.

Jedna osoba poginula u slijetanju automobila

U Velikoj je pak s ceste sletio osobni automobil, a u nesreći je poginula jedna osoba, javila je požeško-slavonska policija malo prije 17 sati.

Stradala je mlađa ženska osoba, javlja lokalni portal Požega.eu. Policija je kasnije potvrdila da je riječ o 23-godišnjoj vozačici, koja je upravljala BMW-om te skrenula u suprotnu traku i sletjela s ceste u kanal te poginula.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene