U prometnoj nesreći koja se jutros oko 6:05 sati dogodila na ravnom dijelu županijske ceste u selu Kapinci nedaleko Slatine teške povrede opasne po život zadobio je vozač kombija, 38-godišnji muškarac iz Beograda.


Drugi, 48-godišnji vozač iz Budanice, koji je upravljao kamionom, lakše je ozlijeđen. Prema neslužbenim izvorima nesreća se dogodila prilikom mimoilaženja kombija i kamiona.

Vezani članci Prometna nesreća na Istarskom ipsilonu (Foto: JVP Rovinj) Prometna nesreća na Istarskom ipsilonu: Pretjecao i zabio se u ogradu, automobil smrskan Prometna nesreća (Foto: Facebook/V.J.) Pročitajte svjedočanstvo vozačice ispred koje se dogodila teška prometna nesreća i čija je reakcija dirnula mnoge

Nakon strašnog sudara oba vozača ostala su zarobljena u svojim vozačkim kabinama, pa su iz iz smrskanog lima izvukli slatinski vatrogasci. Kamion pun pjeska je nakon sudara sletio na desnu bankinu i srušio stablo oraha gdje se i zaustavio. Policija istražuje uzroke nesreće, a ova županijska cesta zatvorena je za sav promet. (Agencija VLM)