Obavijesti Video Pretražite Navigacija
napao ga taksist

Pretučeni uberovac opet završio na hitnoj: "Napadnut sam iz čiste mržnje, želim da država reagira"

Ilustracija (Foto: Getty Images)
Ilustracija (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Vozač Ubera, kojeg je napao i pretukao taksist u Dubrovniku, ispričao je što je prethodilo napadu.

Vozač Ubera kojeg je u četvrtak fizički napao taksist u Dubrovniku i danas je završio na hitnoj zbog jakih bolova u glavi i vratu. 

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

"Napadnut sam bez ikakvog razloga i iz čiste mržnje tog takstista prema Uberu i želim da država reagira i da gospodin adekvatno odgovara za ovo što je napravio", rekao je napadnuti "uberovac" za Libero portal

Vozač Ubera M.L. ispričao je što je bio razlog brutalnog napada kojeg je snimio mobitelom. Prema njegovim riječima taksist mu je oduzeo prednost, zbog čega mu je 29-godišnji vozač Ubera potrubio. 

"Zatrubio sam mu kako bih ga upozorio jer me ugrozio u prometu. On je to shvatio kao osobnu uvredu te me nakon 20 metara zaustavio i odmah bez priče me počeo tući kroz prozor. Udario me četiri, pet puta šakom u lice te nakon što sam pokrio lice nastavio me udarati desetak puta u pitiljak i stražnji dio lubanje. Imam par hematoma, otečen mi je vrat i imam posjekotinu iza uha", ispričao je pretučeni vozač Ubera za Libero. 

Dubrovačka policija je protiv 45-godišnjeg taksista podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. Iako je Uberov vozač nedvojbeno fizički napadnut te je u napadu lakše ozlijeđen, policija je prijavu podnijela zbog prijetnji koje su teže kazneno djelo. 

Snimku napada taksista možete pogledati OVDJE

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene