Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen

Teretnim autom naletio na djecu na pješačkom i pobjegao: Policija objavila u kakvom je stanju bio kada su ga pronašli

Ilustracija
Ilustracija Foto: Zeljko Puhovski/Cropix
Vozač teretnog automobila na pješačkom prijelazu naletio je na djecu te pobjegao s mjesta nesreće. Kada ga je policija pronašla, bio je pod utjecajem alkohola.

Vozač (65) teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka naletio je na dijete koje je prelazilo cestu na pješačkom prijelazu u ponedjeljak oko 13:30 u Prelogu

Pročitajte i ovo Smiljana Srnec, ilustracija Osuđena na 15 godina Smiljana Srnec puštena na slobodu, zamjenik glasnogovornika Županijskog suda: "Mora na operaciju u KBC Zagreb"

Kako javlja međimurska policija, 65-godišnjak je prebrzo vozio te se nije uspio zaustaviti kako bi propustio pješake koji su već stupili na pješački prijelaz. Prilikom kočenja vozač je udario dvoje djece koja su prelazila cestu na zebri gurajući bicikle. Uslijed udara u bicikle došlo je do pada bicikla i jednog djeteta na kolnik.

Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto prometne nesreće te je naknadno pronađen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Utvrđuju se okolnosti Užas u Zagrebu: Pronađeno tijelo muškarca uz korito rijeke Save

Alkotestiranje je pokazalo kako je u trenutku pronalaska bio pod utjecajem alkohola, a policiji je vozač tvrdio kako je alkoholna pića konzumirao nakon nesreće.

Privatnim vozilom ozlijeđeno dijete prevezeno je u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno kako je u nesreći lakše ozlijeđeno.

Pročitajte i ovo Davor Filipović O detaljima sutra nakon Vlade Filipović nakon razgovora s trgovcima: "Svi su pristali na snižavanje cijena, neki već od petka"

Vozač teretnog automobila zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama kažnjen je novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 1770 eura uz izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 15 mjeseci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene