Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neprilagođena brzina

Vozač školskog autobusa skrivio nesreću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do sudara školskog autobusa i kamiona jučer, došlo je jer je vozač autobusa uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku prešao na suprotni prometni trak.

Požeška policija izvijestila je danas da je do sudara školskog autobusa i kamiona jučer u mjestu Gradac došlo zbog toga što je vozač autobusa "uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku" prešao na suprotni prometni trak i udario u kamion.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..." Stravična prometna nesreća kod Stare Gradiške - 1 Teška prometna nesreća Vozač kamiona bio je drogiran? Probio rampu na granici i pokosio kolonu vozila - među nastradalima i šestero djece

Vozač autobusa protiv kojega slijedi kaznena prijava teško je ozlijeđen, a 28-godišnji vozač teretnog vozila lakše. Od 19-ero djece iz školskog autobusa 13-godišnjakinja i 12-godišnjak teško su ozlijeđeni, te još nekoliko djece lakše.

>> Pleternica: Liječničku pomoć zatražilo 12 djece, vozača izvlačili vatrogasci

Nesreća se dogodila jučer oko 13 sati na županijskoj cesti u mjestu Gradac u Ulici Stjepana Radića, kad je 56-godišnji vozač autobusa marke „setra“ požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku prešao je na prometni trak namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera te udario u lijevu bočnu stranu poluprikolice teretnog vozila „man“, bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnji državljanin BiH, navodi se u priopćenju požeško-slavonske Polcijske uprave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene