Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegao pa se vratio

Uhićen vozač koji je izazvao tešku nesreću u Zagrebu: Pijan za volanom naletio na dva dječaka na zebri

Vozač je u alkoholiziranom stanju, s 2,06 promila u krvi, autom zagrebačkih registracija u subotu navečer na zebri naletio na dva dječaka koja su prelazila cestu. Oba su dječaka teško ozlijeđena i nalaze se u bolnici.

Kako je za DNEVNIK.hr potvrdila zagrebačka policija, vozač Škode Octavie zagrebačkih registarskih oznaka, bio je pijan kada je došlo do nesreće u subotu oko 18:45 u Ulici Antuna Šoljana, u zagrebačkom kvartu Špansko. Vozač je isprva pobjegao i nije pružio pomoć dječacima, ali se kasnije vratio. Kada se vratio na mjesto nesreće uhićen je, a danas slijedi istraživanje.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Promet je preusmjeren Teška nesreća u Zagorju: Tri osobe prevezene u bolnicu, zatvorena državna cesta Policija, ubojstvo kod bolnice - 5 tijelo je bilo uz Savu Detalji strašnog ubojstva na savskom nasipu: Ubojica i žrtva bili su u vezi

Goran Roić, ravnatelj Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj kazao nam je da je jedan dječak zadobio teže ozljede glave te upravo slijedi kontrolna CT obrada pacijenta. Dječak je od jučer na jedinici intenzivne njege, intubiran je i na na mehaničkoj ventilaciji te mu je neurokirurškim zahvatom implantiran senzor intrakranijskog tlaka.

Drugi pacijent je zadobio blaže ozljede glave i u dobrom je kliničkom stanju te se planira premještaj na redovni bolnički odjel nakon kontrole tijekom dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene